måndag 25 maj 2009

Hoppsan!

Som jag skrev igår så var D iväg med Emil till doktorn. De senaste dagarna har han skrikit rätt så mycket vilket är ovanligt för vår lille kille. Doktorn tittade i höger öra och det såg bra ut. I vänster öra kunde han inte se trumhinnan p.g.a att det satt vaxflagor för. Så för säkerhets skull fick vi en remiss till öron, näsa, hals. Problemet var att vi skulle sitta med den remissen på "vanliga" akuten. Efter att ha väntat i 1½ timme så sa D till personalen att nu behöver Emil mat och medicin så nu går vi hem. De kollade med läkaren som tidigast skulle kunna träffa Emil om 45 min. Så vi struntade helt enkelt i kollen.

Idag ringde de från öron, näsa, hals och ville att vi skulle komma dit. Kändes lite onödigt men okej... och tur var väl det! För visst hade han öroninflammation på vänster öra. Den här läkaren tyckte dessutom att det var för rött i höger öra också. Så nu blir det penicillin!
Och vi som inte trodde att det var något...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va gullig han var på den bilden!=) Erik säger "titta Alvin", han tycker de är lika varandra. Lite gulligt. Hoppas det blir bättre med öronen nu när han får pencillin. / Helena

Malin sa...

Stackare, öroninflammation som gör så ont. Hoppas han kryar på sig snart.