onsdag 13 maj 2009

Veckans tur till dagvården

Varje vecka tar vi en promenad till sjukhuset för att kolla blodtryck och vikt. Förra veckans blodtryck var perfekt, vilket bara fick oss att skaka på våra huvuden och gissa att det inte stämde. För hur skulle blodtrycket kunna vara så bra när vi dessutom tagit bort blodtrycksmedicinen? Så idag var det rätt så jobbigt innan siffrorna tickade fram på mätaren. 100/54. Tjohoo! Bra blodtryck för andra veckan i rad = glad mamma!!

Efter det hälsade vi på en av Emils kompisar som är inlagd på sjukhuset. Jättetrevligt och Emil fick träffa sjukhusclownerna som spelade och sjöng för honom och hans kompis.

Tänk så många vi trevliga, underbara människor, både vuxna och barn, som vi lärt känna tack vare Emil! Igår hade vi besök av en "sjukhuskompis" som vi delade rum med i Lund under några veckor i feb/mars. Supertrevligt!

Emil och hans kompis fick en chans att uppdatera vad som hänt sen senast:

2 kommentarer:

Freja sa...

Bloggade runt och hittade hit! Har också en tjej med speciella behov och känner i gen mig så mycket! Hon äter Enfamil, har nexium, reflux, äter via en knapp med matpump dock. Men alla tankar och funderingar så lika vi mammor emellan!

Kommer absolut följa er söta kille framöver!

Skalmans mamma sa...

Freja, vad kul att du hittat vår blogg. Ska kika in till er lite senare och läsa också. Nu kallar Emil så jag får väl titta in när han sover för natten.