måndag 31 augusti 2009

Goda nyheter på sommarens sista dag!

I morse ringde vår hab-läkare. Vår underbara, fantastiska hab-läkare! Hon ringde dels för att fråga lite om hur Emil har haft det i sommar men också för att meddela resultatet från MUCG:n. Emils reflux är borta! Tack alla ni som så snällt höll era tummar. Nu slipper Emil en av sina mediciner och det tackar vi för.

Däremot ska vi höja en av Emils ep-mediciner lite eftersom han haft en del småkramper de senaste veckorna. Sedan bestämde vi med läkaren att hon skulle höra av sig igen efter de undersökningar, eeg och sväljröntgen, som vi har framför oss under de närmsta två veckorna. För efter det tyckte hon att det var dags att skynda på knappoperationen. Hon anser att Emil inte ska behöva vänta längre på den nu. Vi håller förstås med!

Emil njuter av sommarens sista sol:

5 kommentarer:

Honungspojkens mamma sa...

Vad underbart att höra!

Kram till lille solkillen.

Nina sa...

Ååh, vad skönt :)
Vilken bild!! Han verkligen njuter av solen!
Tack igen, för din förklaring som inte alls var virrig utan väldigt bra eftersom jag fattade ;)
Ha det så bra!
Kram Nina!

Photo by Maria sa...

Hejsan!!

Hamnade inne hos dig via Ninas sida.. Och hit kommer jag att komma ofta..
Jag jobbar som personlig assistent till en gravt utv.störd tjej (22 år) och har gjort i 10 år och dess förinnan jobbade jag på ett korttidshem för barn med särskilda behov.. Trivs med dessa underbara barn och ungdomar..

Tack för att du delar med dig av ert liv..

Kram
Mia

På vår udde! sa...

Vilken ljuvlig bild! Så himla söt!

Skalmans mamma sa...

Nattmia, vad kul att du hittat vår blogg! Jättekul att du vill läsa om oss, kanske har lite tips att ge också med tanke på din erfarenhet av funktionshindrade barn ;-).

Kram till er alla från "soldyrkaren"