söndag 29 mars 2009

Oro

Är så trött på denna j-a oro som ständigt cirkulerar kring allt som gäller Emil. Visst oroade vi oss ibland även när Joel var liten, men med Emil så får minsta lilla grej orosmolnen att hopa sig.

Just nu är det dessa kräkningar som pågått i flera veckor. I fredags började vi med Zantac eftersom läkarna tror att det blivit någon typ av reflux pga mediciner, maginfluensa och stress. Igår kräkte han nästan ingenting men nu är vi igång igen =(. Idag har han dessutom sovit så gott som hela dagen. När han varit vaken har han möjligtvis varit pigg en liten stund men sedan har han gnällt och somnat om igen. Det konstiga är att han har börjat somna mitt i maten. Äter kanske 30 ml och sedan somnar han. Inte lätt att få i honom 600-700 ml/dygn när han dessutom kräks flera gånger varje dag... Nu står det i och för sig trötthet som biverkning på Zantac, men det kan väl inte betyda att man ska sova hela dagarna!?!

Är han bara pigg och glad så känns det inte så oroligt, men nu när han mest sover blir jag helt nojjig igen. Känns som om vi aldrig får någon lugn och ro. Kan vi inte få vara friska hela familjen ett tag och bara ha lite vardag! Snälla!!!

1 kommentar:

En värld full av liv sa...

Ja inte är det kul med kräkningar, här kräks Alvin hela tiden. Får i sig 200 och kräks upp 160 typ... Pratade med vår dietist i dag och vi ska ändra lite på hans sondmat så får vi se. Hoppas det löser sig för Emil och kräkningarna snart.