söndag 16 maj 2010

På vift!

Vi har varit på vift. Haft en liten minisemester. Att säga att vi laddat batterierna är nog fel men vi har i alla fall haft några dagar borta från vardagen och det är mycket värt.

Tyvärr har ju inte vädret varit det roligaste och att sitta i en skabbig gammal lägenhet utan leksaker är ju inte så kul. Storebror ville åka hem de två första dagarna....

En träff med fantastiska Kungen och hans mamma lyste upp vårt regntunga humör. Tänk vad fantastiskt det är att man kan träffa någon man bara känner via datorn och ha så trevligt tillsammans! Tack Kungafamiljen för att ni förgyllde vår dag!


Sedan hälsade vi på bekanta här och där. Den första familjen hade tre barn varav ett var jämnårigt med Storebror, så honom såg vi inte på hela besöket förutom när det var mat och fika.
Nu ville inte Storebror åka hem längre!

Den andra familjen vi hälsade bjöd på både sol och kanin (nä inte att äta ;-) ).
Så även här njöt Storebror...

... och lillebror.


En tur ner till Vätten hann vi också med! Gissa om vi alla njöt...


Nu är vi hemma igen och tillbaka i vardagen. Skönt med roliga minnen när det är dags att ta tag i tvätt och städning!

7 kommentarer:

Nattmia sa...

Vad mysigt ni ändå har haft det trots att vädret inte alltid var det bästa.. Kul att träffa bloggvänner..

Kram Mia

Maria sa...

Så skönt ni verkar ha haft, miljöombyte är bra. Läser ofta din blogg men kommenterar sällan. Du var fantastisk som klarade 5 dygn själv med barnen. Själv tycker jag det är slitsamt om man har två dygn själv med barnen. Två barn har jag utan några funktionsnedsättningar, så åter igen heja dig i massor fantastiskt att klara fem dygn med jobb och dagis själv.

Kram Maria

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

Otroligt roligt att träffas i verkligheten än bakom en dataskärm! Sånt gör oerhört mycket!! stor kram till er alla!

Malin sa...

Härligt att bara komma iväg lite :)

Ja det var läskigt att Oliver skulle bli så dålig. Och jag är lättad över att han inte verkar ha smittat Emil med några hemska bakterie iaf!
Kram

Nina sa...

Vad mysigt ni har haft, och vilka jättefina bilder!
Må så gott!
Kram Nina!

kungen o majkis sa...

Tack själva :-)! Jättetrevligt :-)! Även om vissa småkillar säkert hellre hade velat vara nån annanstans ;-)! Vad bra att storebroren tillslut bestämde sig för att det var ganska trevligt att vara på vift iallafall :-D! Kram :)!/ Konungamodern

Honungspojkens mamma sa...

Ser ut som en riktigt lyckad resa!

Kram