lördag 30 juli 2011

Toppensemester

Nu är vi hemma igen, efter fyra veckor på vift runt om i Sverige. Trötta men väldigt nöjda med vår semester!

Vi har haft fantastisk tur med vädret och att åka bil med Storebror och Skalis har varit en fröjd. Och om man bortser från att Skalman haft en segdragen förkylning så har vi hållit oss friska och glada.

Turen började med tre dagar i huvudstaden. Där besöktes Vasamuseet, Junibacken också gjorde vi ju det där oförglömliga besöket på Skansen och Skansenakvariet. Efter det bar det av till Eskilstuna och en natt på hotell. Där, på parken Zoo, träffade vi andra familjer som är sådär precis som vi, med en liten kille eller tjej som har en cp-skada. Underbart trevligt! Också en dag som vi kommer att leva länge på.

Sedan mellanlandade vi hos kusinerna på vägen norrut innan vi fortsatte till mormor och morfar. Där tillbringade vi massor av tid i stugan, med sol, bus, fiske och Skalis första havsbad.

Fotbad är inte så dumt!

På väg söderut igen, hälsade vi på vänner i Bollnäs. Superdupertrevligt och jag kan säga att Storebror njöt av att få träffa sin kompis J igen! Där hann vi också med en tur i båten och att få äta nyfångad gädda tillagad på plats var verkligen inte fy skam.

Efter ett nattstopp i Vadstena kom vi slutligen hem till en regnig hemstad. Och trots att det fortsätter att regna här hemma så kan vi inte klaga, för vi har fått en stor dos sol och fint väder redan. Toppensemester var ordet!!

4 kommentarer:

Marie sa...

Så härligt att ni haft en sån lyckad semester!
Kram!

Nina sa...

Det låter kanon det där! Härligt :)
Och vilken go Skalis på fotona!
Ha det kanon ett bra tag till..
Kram Nina!

Marie - Från en prematurmammas hjärta- sa...

Låter som en underbar semester:D

Maria sa...

Så stor han har blivit eran skalis, han ser så mycket äldre ut. Trevligt att ni besökte Bollnäs, min gamla hemstad :)

/Maria