lördag 9 april 2011

Fråga 6; Familjen

Nina sa:
Vad gör ni för att ladda batterierna?
Har ni möjlighet att vara bara med storebror?
Helt barnfria?
Vad gör ni helst tillsammans hela familjen när ni ska göra nåt roligt/mysigt?

Kramen från Nina!

Då var det dags att svara på en hel hög med frågor igen. Tack Nina :-)!

Det där med att ladda batterierna har det väl varit lite si och så med det senaste. Förhoppningsvis ska det bli bättre nu när vi snart ska vara samlade här hemma igen hela familjen. När Skalispappan jobbar borta blir det väldigt lite tid att göra något själv (eller rättare sagt ingen tid alls).
Min förhoppning är att det nu ska finnas tid att träna lite, vilket jag känner att min kropp behöver. Sedan hoppas jag att sommaren och semestern ska ge oss massor av ny energi och roliga upplevelser.
När jag för några veckor sedan satt och knåpade ihop ansökningar om fondpengar så passade jag på att söka ett litet bidrag till en spa-helg för mig och maken. Kanske, kanske kunde vi få en liten slant och därmed en spark i baken så att vi kom iväg bara vi två. Hoppas, hoppas!

Vi försöker att hitta stunder då vi är ensamma med Storebror. Ofta åker vi iväg och gör något som han gillar. Ett besök på biblioteket eller någon lekplats blir det för det mesta. Självklart hade jag önskat att vi hade mer tid enbart för honom, men det är tyvärr svårt att få ihop. Vi har även gjort så ibland att en av oss åkt iväg med Storebror till någon av våra föräldrar för att han ska få vara lite ensam om uppmärksamheten.

Helt barnfria är vi sällan. Brukar ibland hinna med en lunchdate på stan innan vi hämtar barnen på fredagar. Några gånger har vi fått till ett biobesök eller en fika när vi hälsat på hos någon av våra föräldrar.

När vi hittar på något hela familjen så åker vi helst och fiskar. Packar fika och fiskegrejer så att vi kan vara borta hela dagen. Sedan turas vi om att fiska och sover Skalis så passar vi på att greppa våra kastspön alla tre. I år är det första året som Storebror också lyckas få iväg draget så långt att det faktiskt finns en möjlighet att få fisk. Förra helgens utflykt fick tyvärr avbrytas eftersom det började regna, men förhoppningsvis kan vi ge oss ut snart igen!

1 kommentar:

Nina sa...

Tack för alla svar :)
Jag håller förstås tummarna för dom där fondpengarna!Tänk om ni fick möjlighet att åka iväg på en spa-helg :)
Hoppas också att sommaren blir fin med många fisketurer och storgäddan för storebror :)
Kram Nina!