fredag 18 februari 2011

Skam den som ger sig

Här hemma har vi en knapp, som egentligen heter Big Mack. Den har flera användningsområden, men den fungerar som så att man kan spela in något som sedan spelas upp när man trycker på knappen.

Vi tränar på att Skalman ska kunna bestämma när han vill att vi ska sjunga för honom. Därför "säger" knappen just nu, "sjung en sång".

Det krävs en hel del för att få armarna att lyda. Men en kämpe är han och idag har jag sjungit många sånger.För er som trodde att ni skulle få höra mig sjunga, tyvärr.... det gör jag inte offentligt ;-).

7 kommentarer:

www.thistakes.com - Fatima sa...

Jag blir tårögd, han är ju bara för fin och såååå duktig. Han är så lik vår son. Vilken kämpen. Isayah Hälsar <3

madde sa...

underbara unge =)

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

underbara älskade unge<3 helt bedårande vacker och helt obeskrivbart duktig. kan säga att här är det en till som blir tårögd!! Ge han en stor bamse kram från oss!

Gryningsljus sa...

Herregud så söt han är! Gillar din blogg by the way:)

Malin sa...

Ååå fina Emil :) Vad han kan :) <3

Linda sa...

Söta, söta Emil... Jag blir så glad när jag ser honom!! Måste säga att jag dock blev lite besviken över att ej få höra dig sjunga =)

KRAM

www.thistakes.com - Fatima sa...

Du ska veta att ni finns i mina tankar nästan hela tiden. Fina tankar, är skalman ett smeknamn eller hans riktiga namn. Isayah är en riktigt typisk skalman typ hihihi.. Han följer sin klocka =)


Tack för dina fina ord. Värmer. Hälsningar från en mamma till en annan super mamma.