lördag 25 september 2010

Upp till bevis!

Skalman förflyttar sig i gåstolen. Att kalla det för gång är kanske att överdriva men framåt och åt sidan tar han sig. På sitt eget lilla vis.
Fast bara hemma! På förskolan visar han inte upp sina konster. Inte heller för sjukgymnasten.

Kanske beror det på att han har vissa krav på underlag och gåstol. För när man som Skalis inte har någon styrka i sina ben så krävs det ett golv där gåstolen rullar lätt. Det är också viktigt att hjulen snurrar och rullar bra dvs är väloljade.
Men inte nog med det, han måste också vara pigg, må bra och ha lust. Så som ni förstår är det inte varje dag som han visar upp sina konster. Här får ni i alla fall se ett litet smakprov.


8 kommentarer:

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

Åå underbara duktiga skalman! Såå glad jag blir av att se detta!!<3

♥ Mio ♥ sa...

Go Skalis go skalis go skalis!!!=) Verkar som om Skalis tycker det är skoj att ta en liten promenad, and it´s looking good!=) Kram på er alla

Solen i mitt liv sa...

Stadiga fina steg! Varför kan inte det kallas gång? Allt börjar med ett steg och han tar ju en hel promenad!!! Och solstrålen babblar som attans hemma men på förskolan är hon tyst som en mussla, visa upp något för sjukgymnasten är tabu :-)
Heja skalman!!! Det här var helt klart helgens höjdpunkt!
Kram

Marie sa...

Men du, visst går han, han tar fina fina steg framåt!

Det är så man börjar , ett steg i taget! Duktigaste Skalman!!

kram

Vilmer och hans familj sa...

klart det räknas som gång! Vi är helimpade här hemma, jättekul att se !! Snart kan kanske killarna raca, om humöret och dagsformen och underlaget är det rätta. vi känner väl igen det. Kramar !

Honungspojkens mamma sa...

Heja lilla Skalman! Vilka jättekliv! Underbart att se ;o)

Kram

christina sa...

Så duktig han är och vilken tur att ni har rätt golv därhemma. Vi längtar så mycket tills vi får se på riktigt. Massvis med kramar från mormor o morfar!!

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

vet att epilepsi kan utspela sig oerhört olika. Hur utspelar sig skalmans och vilken sorts epilepsi har han? (du behöver verkligen inte svara om du inte vill)