onsdag 14 juli 2010

Assistans beviljad!

Mitt i sommaren kom beslutet. Vi (Skalis) har blivit beviljade assistans! Lite konstigt känns det att börja tänka på assistenter och annat mitt i sommaren. Platsannons är i alla fall på g.
Mycket att vänja sig vid....
Och en del ångest.
En kort besök i stan för att fixa.

Nu åter till stugan och solen!

10 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Grattis grattis till beslutet. Jag förstår så väl att det känns konstigt att börja ta in assistenter som ska ta hand om er Skalis.... vi har inte kommit dit än efter fem år med assistans timmar :-D! Fortsätt njuta av stuga och sol så håller jag tummarna för att de allra bästa assistenterna ser er annons, kan inte tänka mig att nån av dem ska stå emot att få jobba med världens sötaste Skalman :-)!

emma sa...

grattis!

Photo by Maria sa...

Finner ni bara assistenter som Skalis gillar och som ni gillar så tror jag det blir kanon..
Jag jobbar ju själv som PA och det är ett av de bästa och mest givande jobb man kan ha..

Kram Mia

Marie sa...

GRATTIS! Visst blir mycket annorlunda men nu kan ni få den där extra tiden som ni så väl behöver till er själva och till storebror.

Ha en fortsatt skön semester!
Kram!

Nina sa...

Åh.. Grattis! :) Det blir bra ska ni se!

Vad fint du fixat här.

Ha en fortsatt skön sommar!
Kram Nina!

miOmolly sa...

Låter ju kanon, grattis!! Jo, de är ju sant att det tar ett tag att vänja sig...men det funkar bra för oss och det kommer att gå jättebra ska du se. Man får ta lite i taget, sommar och ledigt först=)
Ha det så bra och lycka till med allt! Kramar till er

Linda sa...

grattis till assistansen.. =) förstår om de känns lite jobbigt, men de blir nog bra för er alla! hoppas ni har en fin sommar, anton frågar efter emil då & då.. =) kramar från oss!

Malin sa...

Ååå så skönt!
Satt på platsbanken härrom dagen och såg en annons om personlig ass till en 2 årig pojke och tänkte direkt på Emil!

Hoppas i har en underbar sommar Kramar

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

ja verkligen. Det knixiga är att symptom på shuntkomplikationer är så lik magsjuka tex. Det vi ska tänka på om vi skulle gissa på magsjuka är om han har diare eller inte. Hur länge har skalman haft sin shunt?

Zebbes mamma sa...

Ett stort stort grattis till assistansen. Det är ni värda..

Låt det ta tid för er att ävnja er. Det är en stor omställning för hela familjen.. Ta god tid på er att finna rätt assistenter, var inte rädd för att vara kräsen. Det är er lilla guldklimp som ska ha de bästa... När ni väl landat i tryggheten med assistenterna så är det en lycka att ha dem...


Kram Mia