torsdag 21 juni 2012

Tecken och rullstol

Oj!!
En hel månad sedan senaste inlägget. Massor har såklart hänt men inget som jag orkat skriva om. Nu har vi i alla fall sommarlov och semester. Hoppas på massor av sol och mys.
Ett litet inlägg innan semestern får det bli. Kanske kommer något till....

Vi har bestämt oss för att vara lite bättre på att använda tecken. Därför har vi nu en teckenkarta både på förskolan och hemma för att påminna oss alla! Eftersom Skalman inte kan se så gör vi tecknen med hans händer.Inför sommaren har Skalis fått en rullstol istället för vagnen . Vår förhoppning är att den ska funka under semestern så att vi inte behöver ha både vagn och pandastol (matstol), utan att han nu ska kunna sitta i rullstolen både ute och inne istället. Man kan säga att det blir nog med packning att stuva in i bilen ändå....

Skalman diggar nya rullstolen och ger den klart godkänt!

5 kommentarer:

ludvigonora sa...

Så fint E sitter i rullstolen. Vi har fått en till L nu oxå och han trivs och känner en trygghet i den som jag aldrig trodde skulle infinna sig hos honom.
Önskar er en riktigt skön sommar!

Kram Madde

Malin sa...

Hoppas ni får en härlig semester :) Det syns att E gillar rullen :) Olivers första rullstol är också beställd :)
Kram till er!

Anonym sa...

Hej hej. Följer er resa var dag. Beundran beundran en stor kram till er söte prins.
Bilderna med tecken du visade.
Får man fråga var dom är ifrån. Är på jakt efter sådana bilder.
Mvh Rebecca

Skalmans mamma sa...

Rebecca, teckenbilderna är det vår logoped som har fixat. Tror att det är svårt att få tag på bilder om man inte köper något program som har dem.

Marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

Vi måste bli bättre med att teckna häe hemma också. Spännande med rullstol. Neo fick en för några månder sen och han älskar den och nu ratas barnvagnen ;)