torsdag 8 november 2012

Dåligt!

Ja, jag håller med!!! Det är urkasst med uppdateringar här i bloggen. Men det finns förstås anledningar till det och de två främsta heter tid och ork.
Vi har nämligen mitt i allt passat på att flytta till hus, så inte nog med att vi har en ny familjemedlem utan vi har även massor med flyttbestyr för oss. Så tid för datorer och bloggar finns inte. Att vi dessutom inte får igång bredbandet gör ju inte saken lättare.

Vi har det lite kämpigt med Skalman och lillasyster. Hon har ont i magen och skriker och då blir Skalis ledsen och så håller det på....
Får hoppas att han vänjer sig någon gång, men än ser vi ingen ljusning i mörkret. Så för det mesta befinner de sig i olika delar av huset. Allt för husfridens skull ;-).

3 kommentarer:

Nina sa...

Nämen ojdå, vad jag har missat en massa hos er..

Jättestort grattis till lillasyster! Vad roligt :)

Ok, kämpigt, förstås... men roligt :) Och lillasyster kommer väl över den jobbiga "kolik-åldern" så småningom, så ni får lite mer av husfriden även när ni vistas i samma rum. Men kämpigt just nu, förstår jag <3

Kramar om och massa lycka till framöver :)
Nina

Photo by Maria sa...

Var inte ledsen för att du inte hinner med bloggen, den finns ju kvar när du hittar tiden =)

Men stackars barnen, ja lillasyster för hennes onda mage och Skalman som inte vänjer sig vill lillasysters gråt =( Hoppas det vänder för båda snart..

Ta det nu lugnt och sköt om er..

Kram Mia

Anonym sa...

Väntar på uppdateringar.
Du har så fin pojke!
Mycket kraft och orkar önskar jag till dig och din familj!


FruD