måndag 2 november 2009

Värmande bad

Det är fortfarande något som inte är riktigt bra med vår lille "Skalis". Önskar så att jag visste vad som är fel. Igår blev det en tur till läkaren som tittade i öron och hals, tog sänka och urinprov och kollade knappen. Allt såg bra ut, så inget fel där i alla fall.
Emil fortsätter att skrika på ett sätt han inte brukar. Oftast rycker han till och sedan skriker han. Vi tolkar det som om han har ont någonstans. Han gjorde precis likadant när han hade öroninflamation senast. Men kanske är rycket inte smärta, utan elak epilepsi. Vad vet vi?

Idag trotsade vi i alla fall skriken och åkte för att bada. Efter att ha missat de två första tillfällena så kände jag att nu var det faktiskt dags! Förberedde mig på att det kunde bli gråt och att vi kanske skulle få gå upp tidigare ur vattnet. En darrande underläpp precis i början var allt som blev sedan njöt Emil för fullt av det varma sköna vattnet.


På slutet blev det t.o.m lite bensprattel och några skratt. Ett värmande bad för både kropp och själ.

7 kommentarer:

Solen i mitt liv sa...

skönt det ser ut! och vilken liten sötnos han är!

marie sa...

ser riktigt mysigt ut!

anna sa...

Åh, vad skönt han ser ut att ha det! Han är så himla söt! Lycka till med allt och hoppas ni listar ut vad som är fel och kan hjälp honom!

Marie sa...

Ja det är såå jobbigt när man inte vet var de har ont eller vad som de egentligen vill ha sagt....
Imorgon börjar fortsättningskursen TAKK. Ska bli kul! Ring eller skicka sms när du känner för att ses.Vi kan ju bara ta en fika eller ta en prommenad. Tel:0763 479714 Ser fram emot att träffas!
Kram
Marie

Nina sa...

Tänker mycket på er!
Men så bra att ni tog er iväg å bada och att det blev lyckat :)

Krya-på-kramar till Emil nu!
Nina

Jessica sa...

Ser ut som han njuter :-)D kanske var lite skönt och mysigt iallafall!

Photo by Maria sa...

Åh vad han njuter den lille badaren.. Härligt!!
Hoppas att det onda snart går över så han mår bra igen..

Kram
Mia