fredag 24 april 2009

Bara "byssen" (bössan) som saknas


Till hösten börjar Emil på dagis. Avdelningen heter passande nog Katthult. Som ni ser på bilden så är "myssen" (kepsen) redan införskaffad så nu nu är det bara "byssen" som saknas ;-).

Idag har vi varit och kikat på dagiset där Emil ska gå. Det är en avdelning helt för funktionshindrade barn. Man går bara där i ett år eftersom det är en typ av utredningsavdelning. Så efter det första året tar man ställning till vilken hjälp barnet behöver och vad som passar i fortsättningen.

På avdelningen finns 6 barn och 4 personal (heltider). Utrymmena är anpassade och där finns snoezelrum (upplevelserum), möjlighet till bad, träningsrum m.m. Allt kändes toppenbra och personalen verkade jättetrevliga och engagerade. Det blir en lugn och lång inskolning eftersom jag inte börjar jobba förrän efter jul.
Så här glad var Emil efter dagisbesöket!

3 kommentarer:

En värld full av liv sa...

Vilka fina bilder på en söt liten gosse! =)

Honungspojkens mamma sa...

Så himla söt han är! Världens finaste Emil i Katthult. Och vad roligt att det verkar vara ett sånt bra ställe!

cpmamman sa...

Jag är lite nya på den här sortens handikapp. Men ridning? Jättebra för både slappa och spända kroppar. Som sagt är jag ny och det kanske inte passar er alls... ville bara tipsa. En del stall får man köa länge vid. Min Tekla rider och älskar det. Hon är spänd istället men vi upplever en mjukhet på måndagar :)