lördag 10 mars 2012

Uppladdning


Storebror lyssnar på Melodifestivalenskivan och Skalman har tagit fram glitterboan. I kväll blir det mello för hela slanten!


måndag 5 mars 2012

Uppkopplad

Idag har vi hunnit med många saker. Morgonen började med att Skalis läkare ringde med resultatet från eeg:t. Blir ännu en höjning av medicinen Topimax.

Sedan bar det av till förskolan för habplanering. Prat om framtiden, mål och självklart en hel del om den förestående operationen.

Direkt därifrån åkte vi till Lund för att koppla på långtids-ekg:t. Sex elektroder kopplade på överkroppen med sladdar till en liten dosa som han har i en väska kring magen. Vår uppgift är att skriva upp vad han gör och vad klockan är, som en liten minidagbok.
I morgon ska ekg:t kopplas loss och återlämnas till Lund.torsdag 1 mars 2012

Glad kille


Men så här glad var han inte i morse kan jag säga!

Skalis och jag kämpade och höll oss vakna till midnatt, sedan stupade vi i säng och somnade på två minuter. När Skalis skulle upp igen klockan fyra, så var det inte populärt. Han och pappa hade det i alla fall mysigt i soffan. Själv vaknade jag klockan sex av att Skalman började storgråta. Då kom assistenten och skulle ta över en liten stund, men det visade Skalis tydligt att han inte gillade.
Är man dödstrött så är det bara mamma och pappa som duger!!

Eeg:t gick i alla fall bra och Skalis somnade och sov precis som han skulle. Nu är det bara att vänta på tolkning av resultatet.

Gäsp! Får bli en tidig kväll i kväll för Skalman har en mycket trött mamma....